Mršavljenje dijeta sa tunjevinom

Dijeta sa tunjevinom omogućava mršavljenje od oko 1,5 kilograma za tri dana dakle za nedelju dana možete očekivati mršavljenje za 3 kilograma što je sjajan rezultat.


Niko ne želi da bude gojazan- i kao rezultat toga su nastale hiljade dijeta.Trodnevna dijeta sa tunjevinom za mršavljenje je dijeta koja daje neka izuzetna obećanja.Površno izgleda lepo, jedete prilično zdravu hranu, sve je proračunato za vas, tako da ne morate da mislite mnogo.
Potrebno je samo 3 dana vašeg života, i dobićete odlične rezultate. To je vin-vin.
Kažu da možete izgubiti do 6 kilograma u kratkom vremenskom periodu od dve nedelje.
 Jedino što vam može reći iskusni dijetetičar je da je nemoguće izgubiti 6 kilograma masti na ovaj način,kilograma da ali to neće biti samo salo koje zapravo želite da skinete i zbog koga vam je potrebno mršavljenje.
 Idemo ovde videti neke jednostavne matematičke operacije: Ako trenirate zaista naporno, možete da sagorite do 3000 kalorija dnevno. 3000 kalorija = 1 kg masti. To je 3 kilograma masti, ako vežbate kao ludisva tri dana, i jedete -NIŠTA.
Jasno je da neće izgubiti 10 kilograma masti, tako da je verovatno da će dehidrirati malo, i izgubiti malo vode.
 Ako zaista želite da izgubite na težini, onda instant dijete nisu odgovor, Promena životnih navika je dugoročni cilj za sve ljude koji žele trajno mršavljenje.
 Hajde da malo bolje pogledamo dijetu sa tunjevinom:

Dan # 1
Doručak
 Crni čaj ili kafa (bez šećera) ili voda Ili sok ili 1/3 grejpfruta 1 kriška tosta (1/2 do 1 kašike nemasnog putera od kikirikija ili kao namaz)
Ručak
 1 kriška tost hleba 1/2 šolje tunjevine Soda voda ili crni čaj ili kafa
Večera
100 grama posnog mesa (riba / piletina) 1 šolja boranije 1 šolja rendane šargarepe 1 srednja jabuka Voda ili crna kafa ili čaj

Dan # 2
 Doručak
 Crni čaj ili kafa (bez šećera) ili voda 1 jaje (tvrdo kuvano ili meko kuvano) 1 kriška tost hleba 1 banana
Ručak
1 šolja tunjevine 5 slanih krekera Crni čaj ili kafa (bez šećera)
Večera
2 viršle 1 šolja kupusa ili brokolija kao salata 1/2 šolje rendane ili narezane šargarepe 1/2 šolje sladoleda od vanile ili obranog mleka

Dan # 3
Doručak
Crni čaj ili kafa (bez šećera) 5 slanih krekera 100 grama sira 1 jabuka
Ručak
1 tvrdo kuvano jaje 1 kriška tost hleba Kafa ili čaj
Večera
1 šolja tunjevine 1 šolja karfiola 1 šolja šargarepe 1 šolja dinje ili jabuka 1/2 šolje sladoleda od vanile ili šolja obranog mleka

 Ako želite nastaviti mršavljenje ponovite ovaj plan ishrane još tri puta,pridržavati se dijete sa tunjevinom duže od dve nedelje može biti opasno po zdravlje.
 Hajde da pogledamo šta u 3 dana tuna dijete nedostaje. Mršavljenje za 3 dana sa tunjevina dijetom lišava organizam hranljivih materija koje su vam potrebne, ali još uvek ima loših kalorija od hleba i krekera.
Dijeta takođe predvidja tost hleb ili krekere svakodnevno.A to znači žitarice koje se pretvaraju u šećer u krvi. Zašto izbegavati šećer u kafi, ako ga imate u hlebu i krekerima?
Probajte ovo, uzmite kreker, i žvaćite lagano jedan minut.Primetićete kako promeni ukus? On postaje sladak, jer ga je vaša pljuvačka (amilaze u njoj) rastavila u šećere.

Prilično jeftina dijeta za zabavu čitalaca raznih svetskih magazina.Na ovom sajtu imate i brojne dobre dijete pronadjite neku koja vam odgovara jer ako mršavljenje više puta bezuspešno ponavljate jednom će vam dosaditi za sva vremena i pomirićete se sa viškom kilograma.
Dragan Djordjevic

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Dijeta partneri

 
Design by Free WordPress Themes |