Limunada dijeta

Limunada dijeta, koji se još naziva i detoksikacijska dijeta, traje 10 - 14 dana. Za dve nedelje možete izgubiti do 15 kilograma viška težine mada ima zaista raznih iskustava.Osnovni cilj limunada dijete je čišćenje organizma od toksina, i brz gubitak težine.
limunada dijetaSama limunada se priprema na sledeći način: u teglu sa dva litra tople vode iscediti sok ​​od tri limuna, dodati 14 kašika javorovog sirupa, pola kašičice aleve paprike, i promešati.Ova limunada treba da se pije sa malim gutljajima svaki put kada se oseti glad.
Sok od limuna, kao deo limunade će pomoći telu se oslobodi telesnih masti, kao i od toksina, javorov sirup će obezbediti neophodne kalorije, vitamine i elemente u tragovima,a aleva paprika će stimulisati metabolizam.Druga pića koja unosite tokom dana, uključujući vodu i zeleni čaj će pomoći da se poveća iznos izbačenih toksina iz tela. Da bi obezbedili telu potrebnu energiju,na dan treba piti 8-12 čaša limunade, što je oko 800-1200 kalorija.
Na limunada dijeti (Master Cleanser) potrebno je postepeno prilagodjavanje.Za tri dana pre nego što počnete dijetu, zamenite sve polu-gotove proizvode, a i meso svežim voćem i povrćem.Za dva dana pre početka dijete je neophodno da predjete na tečnu hranu, dan pre dijete - po ceo dan pijte samo sveže ceđeni sok od pomorandže (najmanje 2 litre).

Prednosti
- Čišćenje organizma od svih otrova;
- Automatski gubitak težine;
- Podmladjivanje kože;
- Posle limunada dijete javlja se neverovatan osećaj energije i vitalnosti;
- Predah od hroničnih bolesti.
Dijeta se nesme sprovoditi duže od 14 dana.
Limunada dijeta je apsolutno kontraindikovana za ljude sa visokom kiselošću želuca koji pate od bolesti peptičkog ulkusa.
Radi se o ekstremnoj dijeti pa je neophodno konsultovati se sa svojim lekarom pre početka ovog plana mršavljenja i detoksikacije.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Dijeta partneri

 
Design by Free WordPress Themes |