Mlecna dijeta

Ako želite da oslabite brzo mlecna dijeta vam može pomoći u tome.Efekat mlecne dijete je: 3 - 4 kilograma manje za tri do četiri dana.
mlecna dijeta

Šta je mleko?
Na prvom mestu - je važan i koristan proizvod za ljudsko biće. U svom sastavu mleko sadrži vitamine A, B, C, E, kalcijum i mnoge minerale kao i proteine.Ako pijete 1 litar mleka dnevno, u potpunosti ćete upotpuniti potrebe organizma u proteinima za ceo dan Mlečni proizvodi su veoma korisni za ceo probavni sistem.

Mleko ako se svakodnevno konzumira smanjuje nivo holesterola u krvi, jača kosti, nervni sistem, normalizuje crevnu funkciju,i popravlja mikro floru probavnog sistema.Sve ove koristi ćete imati ako praktikujete mlecnu dijetu takođe, ova dijeta poboljšava kožu, pa čak i pomaže da se oslobodite od akni.

Zato je mlecna dijeta popularna? Upotreba mleka i mlečnih proizvoda tokom ove dijete, ne samo da pomaže da izgubite višak kilograma,već i hrani vaše telo korisnim supstancama, i tako poboljšava vaše zdravlje.

Mlecna dijeta primer jelovnika
Pre svakog obroka popijte čašu mineralne vode,negazirane.

Doručak: 1 jogurt, 1 banana, čaj sa medom ili kafu sa mlekom, bez šećera.

Užina: 1 kruška, 1 jogurt.

Ručak: 100 grama ovsene kaše u mleku, 200 g sira, 1 šolja mleka

Večera: 1 kuvano jaje, krastavac salata i pavlaka ili mladi sir sa voćem, 1 šolja kiselog mleka .

Jelovnik 2.

Doručak:
1 čaša mleka 250 ml minimum ,parče tost hleba sa maslacem ,čaj sa medom ili kafu sa mlekom, bez šećera.
Užina:
1 voćni jogurt

Ručak:
tost sa 200 grama kačkavalja i jednim jajetom,1 jogurt.

Večera:
pileća prsa pečena ,1 jogurt ili čaša čokoladnog mleka posle večere.

Saveti
Tokom mlecne dijete bi trebalo da izbegavate veći fizički napor ,dobrodošle su samo lagane šetnje od dvadesetak minuta.Tokom mlečne dijete kupajte se češće tako možete da smanjite stres i osećanje gladi.
Mleko je dobro za smanjenje kilograma zato što kombinuje vitamin D i kalcijum. Naučnici kažu da nije važno koji se mlečni proizvod konzumira, pa mogu da posluže i jogurt, kefir,sir, pa i pavlaka.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Dijeta partneri

 
Design by Free WordPress Themes |