Vezbe za grudi zene

Ko ne želi veće i čvršće grudi ? ali kao do njih? većina misli na operacije ... ali postoje i druge metode ,vezbe za grudi mogu često mnogo da pomognu.
vezbe za grudi zene

Zaista ne potrebno više vremena za postizanje rezultata ali je jako dobro da se praktikuje s vremena na vreme. Odabrali smo nekoliko saveta i vežbi kako bi vaše grudi bile čvršće veće i lepe.

Vezbe za grudi zene.

1.Lezite na leđa, savijenih kolena i rukama raširenim bočno.Podignite ruke, držeći ih dok ne dostignu grudi (usporeno).Treba da uradite tri serije po 10 puta.

2. Za ovu vežbu su potrebna dva tega težine od 2 do 5 kg.Lezite na leđima sa rukama ispruženim pored vaših bokova i dlanovima okrenutim prema gore.Podignite ruke polako dok tegovima ne dostignete nivo grudi, a zatim polako spuštajte.Tri seta po 10 ponavljanja.

3.Ostanite u ležećem položaju sa savijenim kolenima.Stavite ruke sa tegovima pravo pored tela savijene u laktovima (90 stepeni)spustajte ruke prema grudima dok tegovima dodirnete grudi. Držite 5 sekundi, a zatim podižite ruke, savijenih laktova . Ponovite ovu vežbu 15 puta.

4.Sedite na stolicu, držite leđa pravo i ruke sa tegovima na vašim bokovima. Podignite ruke do ramena . Držite 5 sekundi,pa lagano spustite dole. Ponovite vežbu 15 puta.

5. Stanite ispred zida, podignite ruke do nivoa grudi i naslonite dlanove na zid.Savijajući ruke u laktovima dodirnite grudima zid , bez pomeranja stopala. Ponovite ovu vežbu 20 puta brzo.

6. 25 sklekova.

7. Plivanje je odlično da se učvrste grudi.

Saveti

1. Tuširajte se naizmenično toplom pa hladnom vodom.Ovakva tuširanja stimulišu cirkulaciju.

2.Uvek koristite odgovarajući grudnjak. Pokušajte da izbegnete grudnjake koji previše podižu grudi.Ako su grudi previše podignute ligamenti će biti u stanju mirovanja ,vremenom će izgubiti elastičnost i opustiće se. Najvažnije je da je vaš grudnjak u prirodnom položaju.

3. Uvek koristite kreme za sunčanje kada ste izloženi suncu kako bi se sprečilo prerano starenje kože.

4.Koristite prirodnu kremu za povećanje grudi.Usitnite krastavac u blenderu, onda dodajte kašičicu pavlake i belance.Nalepite na grudi i ostaviti da deluje 15 minuta.

5. Pokušajte da spavate na leđima da bi se izbeglo stavljanje previše težine na grudi kada spavate.

7. Izbegavajte tuširanje veoma vrućom vodom.

8. Masaža grudi svakog dana sa hidratantnom kremom koja sadrži vitamin E.Masaža će pomoći u održavanju čvrstinu grudi a vitamin E održava elastičnost kože, pa se grudi neće opustiti.

Dijeta za čvrste grudi zene

Jedite sveže povrće i voće bogato vitaminom C, crne masline, ekstra devičansko maslinovo ulje, soju,pšenične i ovsene pahuljice, mirođiju, celer ,orahe i semenke suncokreta.

Plivanje

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Dijeta partneri

 
Design by Free WordPress Themes |