Jabukovo sirce dijeta

jabukovo sirce dijeta
Jabukovo sirce dijeta...Jabukovo sirće se može uspešno koristiti za smanjenje apetita i kao pomoćna materija za potpomaganje u sagorevanju masti dobija se fermentacijom jabuke i potpuno je prirodan proizvod.Pored pomoći u mršavljenju jabukovo sirće donosi i mnoge druge zdravstvene koristi.

Lekar dr. DC Jarvis napisao je i objavio knjigu "Narodna medicina" 1950-e godine,ova knjiga je otkrila i u najvećoj meri promovisala upotrebu jabukovog sirćeta kao sredstva za mršavljenje.On je istakao da jabukovo sirće potpomaže sagorevanje masti,ubrzava metabolizam,umanjuje apetit i deluje kao snažan antioksidans čisteći organizam od štetnih toksina.

Jabukovo sirce dijeta je veoma jednostavna pijte kašičicu ili dve jabukovog sirćeta pre svakog obroka.Ok, zvuči tako jednostavno ali ako ste ikada mirisali stvari, možete zamisliti kakav je ukus.Možete ga rastvoriti u čaši vode da bi ste ublažili ukus ako vam je ukus i dalje nepodnošljiv možete dodati jednu ili dve kašičice meda. Posle nekoliko dana sve će ići lakše.

Osim gubitka težine postoji više zdravstvenih prednosti korišćenja jabukovog sirćeta u ishrani.Jabukovo sirće snižava nivo holesterola. Studija izvršena u 2006-oj je pokazala da pacovi kojima je davano jabukovo sirće imalju manji nivo holesterola posle uzimanja sirćeta.Jabukovo sirće snižava nivo glukoze u krvi usporavajući varenje skroba što zauzvrat smanjuje ukupni glikemijski indeks što dovodi glukozu na niže nivoe.Višak glukoze u krvi se metaboliše u rezerve masti pa jabukovo sirće možete uzimati svakodnevno posle bilo koje dijete da se kilogrami ne bi ponovo vratili.

Najbolja stvar u vezi sa korišćenjem jabukovog sirćeta za mršavljenje je da je potpuno prirodno i bezbedno.
Jabukovo sirce dijeta se ne preporučuje trudnicama i dojiljama mada nema studija ili slučajeva gde se može potvrditi bilo kakva štetnost upotrebe jabukovog sirćeta u dužem vremenskom periodu.

Sve u svemu nema razloga da se ne proba ova dijeta, jer je prirodna i bezbedna. Ovo sirće možete da kupite u prodavnicama zdrave hrane i vrlo je jeftino.Takođe zapamtite da bilo koja dijeta deluje bolje ako uključuje program vežbi i fizičke aktivnosti.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Dijeta partneri

 
Design by Free WordPress Themes |