DIJETA ZA SKIDANJE STOMAKA

dijeta za skidanje stomaka
Dijeta za skidanje stomaka će pomoći samo onima koji budu uporni i istrajni u vežbanju i pravilnoj ishrani.

Jednostavna istina je da odnos unosa kalorija i njihove potrošnje mora biti "pozitivan" (za ovaj slučaj) što znači da morate trošiti više kalorija nego što unosite.Ako imate salo i na drugim delovima tela nemoguće je rešiti se samo onog sa stomaka.Ne postoji nikakva magična formula ili dijeta za skidanje stomaka.
Da bi ste skidali salo sa stomaka morate vežbati i u malim količinama jesti namirnice koje pomažu ovom procesu.

1.Jaja
Ona su odličan izvor proteina, koji pomaže da se oslobode masti oko struka. Do sada, jaja su smatrana nezdravom hranom, zbog holesterola, ali neki istraživači kažu da jaja ne mogu da povećaju količinu holesterola u krvi. Pored toga, jaja sadrže velike količine vitamina B12, koji je poznat po svojoj sposobnosti da poveća gubitak težine i sagorevanje masti.

2. Mleko sa malo masnoće

Prema istraživanjima, ljudi koji često konzumiraju mleko mogu da izgube do 70% više sala nego oni koji uopšte ne konzumiraju mleko.Najbolje je mleko sa malo masnoća i jogurt.Mlečni proizvodi mogu takođe ojačati vaše kosti i pomoći u izgradnji mišićne mase koja je glavni potrošač kalorija.

3. Pasulj

Može se smatrati jednom čudesnom hranom : odličan je izvor vlakana, čime se eliminišu toksini iz tela.Pored toga,sadrži proteine i gvožđe.Konzumirajte bele vrste pasulja svakog dana za ručak (mali tanjir sa parčetom integralnog hleba) i možete se osloboditi suvisnih kilograma oko struka.

4. Voda

Kao što već možda znate, voda je od suštinskog značaja za proces gubljenja masti. Vaše telo ne može da funkcioniše dobro ako nije hidrirano, pije 2 litra vode dnevno.

5. Jabuke

Studije pokazuju da pektin (supstanca sadržana u ovom voće), ograničava količinu masti koja može da se apsorbuje od strane ćelije.Jedite dve jabuke umesto večere svakog drugog dana i skidanje stomaka će početi!

6 Žitarice

Zbog velikog sadržaja vlakana žitarice su veoma važne za skidanje stomaka.Jedite svakog dana za doručak musli ili ovsene pahuljice.
7. Riba

Daje telu nemasne proteine i omega-3 kiseline,koje su od suštinskog značaja da se poveća sposobnost tela da sagoreva masti i poboljša mišićni tonus.
Jedite svakog drugog dana jednu pečenu skušu za večeru i salo sa stomaka će nestati hleb za večeru isključite.

8. Šargarepa

Ona sadrži karotin, oblik vitamina posebno efikasan u uklanjanju masnoća iz tela. Značajno ubrzava metabolizam.

Ne večerajte kasno a posle večere (a ni pre) ne jedite slatkiše,grickalice ne pijte alkohol i gazirane sokove.
Redovno vežbajte.
Najbolja brza dijeta za skidanje sala sa stomaka
Dijeta za ravan stomak
Brza dijeta sa jajima dijeta

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Dijeta partneri

 
Design by Free WordPress Themes |