DIJETA BEZ VEČERE


Dijeta bez vecere
U poslednjih desetak godina hiljade naučnika radi za razne kompanije koje proizvode suplemente za mršavljenje.Proučava se ishrana i njen uticaj na gojaznost kao nikada ranije jer je ovo industrija koja donosi mnogo novca.
Novi preparati i svaka nova dijeta imaju svoj vek trajanja od nekoliko godina uglavnom zbog toga je upočetku i cena na tržištu mnogostruko veća nego cena proizvodnje.U SAD i na zapadu da bi ste dobili plan ishrane za neku dijetu morate platiti knjigu,cd ili download fajla sa interneta.
Kod nas su barem poznate dijete besplatne.
Proučavajući uzroke za gojaznost uglavnom zbog komercijalnih razloga naučnici nam otkrivaju mnoe jednostavne stvari koje možemo upotrebiti da bi smo došli do smanjenja kilograma.
Ono što je veoma važno da znamo je da gojaznost ne zavisi uvek od broja kalorija koje unosimo već i od vremena kad ih unosimo i od broja obroka tokom kojih ih unosimo.
Iz ovoga je proizašla i dijeta bez večere kao vrlo jednostavna dijeta za mršavljenje.
Dijeta bez večere ne znači da treba da jedete dva puta dnevno naprotiv treba jesti najmanje pet puta kako bi se ubrzao metabolizam količine hrane koje unosite neka budu male.Možete jesti sve što želite ali sve u malim količinama.
Najvažnija stvar je da tri do četiri sata pre odlaska na spavanje ne jedete ništa,ne pijete alkohol,gazirana pića sokove,ne konzumirate grickalice itd. možete piti samo vodu.
Dijeta bez vecere deluje tako što ubrzava metabolizam a sprečava obnavljanje masnih naslaga koje se najvećim delom stvaraju posle obilne večere jer organizmu netrebaju kalorije dok spava i odmara pa se ugljeni hidrati pretvaraju u masti i skladište u obliku masnih ćelija.
Veoma je jednostavno vredi probati.
Brza dijeta dijeta


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Dijeta partneri

 
Design by Free WordPress Themes |