Dijeta 9 kg ISKUSTVA

dijeta iskustva
Dijeta 9 kg iskustva
Dijeta 9 kg je posebno privlačna ljudima koji su bili na mnogim dijetama, pre svega zbog obećanja njenih kreatora sa nemačkog instituta Max Planck da se sa njom trajno menja metabolizam i da u naredne tri godine sigurno neće imati problema sa povećanjem težine.

Što se samoga mršavljenja tiče iskustva su veoma pozitivna i oni koji se pridržavaju plana ishrane dijete 9 kg uglavnom izgube od 6 do 9 kg,naravno ovo su iskustva onih koji planu ishrane ništa ne dodaju niti oduzimaju.
Mnogi ljudi vrše razne male prepravke pa su im i rezultati lošiji.
Najnegativnija iskustva su vezana za veoma često osećanje gladi (neki su ga se uspešno rešavali ispijanjem šolje zelenog čaja za zasladjivačem).
Ne treba se nadati uvek onom 9 kg. jer uopšte ima mnogo faktora koji utiču na to koliko će te kg. izgubiti pre svega kolka je vaša trenutna težina.

Iskustva vezana za period posle dijete koja su svakako važnija su veoma različita,neki su očuvali dobru težinu veoma dugo nekima se veoma brzo vratila.

Da bi se očuvala težina posle dijete 9 kg svakako morate uvesti svakodnevnu fizičku aktivnost barem poučasovnu šetnju,ili kućne vežbe.
Prvih dana posle dijete nemojte da nadoknadjujete sve što ste za 14 dana dijete propustili jer se u tom slučaju nemožete svrstati u grupu onih čija će iskustva s povratkom kilograma biti pozitivna.

Dijeta 9 kg

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Dijeta partneri

 
Design by Free WordPress Themes |