Brza dijeta

Brza dijeta sa supom od povrća omogućiće vam da smršate za pet dana.

brza dijeta

Nijedna brza dijeta nemože da obezbedi trajne rezultate u mrsavljenju ali ako želite da smršate pred odlazak na plažu ili da lepo izgledate na nekom važnom dogadjaju do kog je ostalo malo vremena brza dijeta sa supom od povrća može biti pravo rešenje.

Istraživanja su pokazala da ljudi koji jedu supu svakoga dana ne dobijaju na težini.
Supa stvara osećaj sitosti pa konzumirate manje hrane nego obično.Najviše težine se dobija posle kasne obilne večere pa supa pre svake večere može biti dobro rešenje i za period posle prestanka sprovodjenja brze dijete.

Tokom 1999 naučnici su otkrili hormon "ghrelin" koji se proizvodi na zidovima creva i krvotokom šalje do centara u mozgu čime se mozak alarmira a vi osećate glad i želju za hranom.Supa može značajno da utiče na smanjenje proizvodnje ovog hormona.

Brza dijeta sa supom od povrća

Supu od povrća možete jesti uvek kad osetite glad.Hleb se nesme konzumirati kao ni alkohol.

*Prvi dan

Jedite samo voće i supu.Možete jesti koje god sveže voće, osim banana. Dinje i lubenice su najbolje, jer sadrže mnogo vode.Možete da pijete čajeve bez šećera ili sa veštačkim zasladjivačima.

*Drugi dan

Jedite samo povrće. Možete pojesti koliko god želite svežeg ili konzerviranog povrća. Pokušajte da jedete što više zelenog listnatog povrća.Izbegavajte pasulj,grašak i sočivo (leća).

Za večeru možete pojesti poveći krompir pečen u ljusci (može i kuvan ali ne i pržen). Možete ga začiniti kašikom kisele pavlake.Ovog dana ne jedite voće.
Kad osećate glad jedite supu od povrća.

*Brza dijeta treći dan

Jedite supu, voće i povrće koliko god želite i ništa drugo.

Ako ste u prva tri dana poštovali jelovnik i niste jeli ništa drugo van jelovnika, trebalo bi da izgubite dva do tri kilograma.

*Četvrti dan

Jedite supu, banane i nemasno mleko.Možete pojesti najviše tri banane.Banane su bogate s ugljenim hidratima (banane kalorije),isto važi i za mleko.Četvrtog dana vašem organizmu jako nedostaju ugljeni hidrati i kalijum, kalcijum i proteini, zato, da bi očuvali zdravlje morate jesti mleko i banane.

*Brza dijeta peti dan

Jedite supu, govedinu i paradajz. Možete pojesti 200 grama govedine i sveži paradajz (4-5 komada) ili iz konzerve (paradajz kalorije).Govedinu ispecite ili skuvajte u supi.Pijte više od 1,5 litra vode svakog dana i jedite barem dva puta tokom dana supu od povrća.
Posle petog dana trebalo bi da ste lakši za 5 kg ako želite održanje težine u dužem periodu pre večere pojedite tanjir supe od povrća ili samo supu od povrća.

 Dijete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Dijeta partneri

 
Design by Free WordPress Themes |