Plivanje za mrsavljenje

Plivanje uz prilagodjenu ishranu može biti odlican nacin za mršavljenje i kasnije održavanje postignute težine.
plivanje mrsavljenje

Plivane je jedan od sportova koji najpovoljnije utice na zdravlje ukljucuje vecinu mišicnih grupa a kod kondiciono nespremnih ne dolazi do povreda i oštecenja zglobova kao kod trcanja.
Smanjenje nekoliko kilograma uz plivanje a bez dijete je lako ostvarivo dok za rešenje ozbiljnijih problema gojaznosti mora da se praktikuje i neka dijeta.
Jedan od glavnih krivaca za stvaranje sala je kasna a obilna vecera jer veca kolicina kalorija unesena pred spavanje završava kao rezerva energije u obliku masti.
Mnogi posle dijete nastavljaju sa starim navikama koje ih ponovo dovode u prvobitno stanje gojaznosti,vecernje plivanje za sve ljude koji imaju uslova za to je najbolje rešenje ovog problema kao i za one koji žele ocuvati vitku liniju stecenu posle dijete.
Vecerati treba ranije a onda nekoliko sati posle obroka plivati(netreba plivati odmah nakon obroka potrebno je da prodje barem jedan sat).
Vecernja fizicka aktivnost ce sagoreti sav višak kalorija i smanjiti psihicku napetost pred spavanje.
Svakako da mali broj ljudi ima uslove za ovo ali treba plivati kad za to imate mogucnosti dok se za period posle vecere može nešto uciniti i brzim hodanjem ili brzom šetnjom važno je utrošiti višak kalorija.
Ljudski organizam je "konstruisan" da stalno bude u pokretu i troši kalorije,naši preci su tokom citavog dana bili u pokretu a nas savremeni nacin života i tehnologija jednostavno teraju da budemo lenji i što manje pokretljivi.
Kad se tome doda savremena ishrana koja obiluije proizvodima koji su prave kalorijske bombe gojaznost je logicna posledica.
U cilju mršavljenja plivati bi trebali svakoga dana a najmanje tri puta nedeljno i to barem trideset minuta. Princes

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Dijeta partneri

 
Design by Free WordPress Themes |